Vacature: Interieurverzorg(st)er

Krijg jij een goed gevoel wanneer alles netjes blinkt? Ben jij 12 tot 15 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder want jouw kwaliteiten kunnen we goed gebruiken! 

Home 5 Werken bij 5 Interieurverzorgster

Jij laat ons weer stralen!

Hoe komt het toch dat mensen zo graag bij ons komen eten? Is het omdat het eten zo goed is? Of omdat het er altijd zo verzorgd uitziet? Waarschijnlijk beide. 

De hygiëne van ons restaurant vinden we ontzettend belangrijk! Logisch ook want dit is de basis van onze kwaliteit. Daar draag jij als interieurverzorg(st)er een steentje aan bij. Sterker nog, jij vormt de basis!

Je komt te werken bij een oer gezellig Eethuys

Onze huidige interieurverzorgster komt een paar handjes te kort. Dat is niet vreemd, want nog niet zo lang geleden hebben we flink stuk aangebouwd. Om de kwaliteit hoog te houden, zijn we opzoek naar jou! Bovendien is een portie gezelligheid ook niet erg.

Als je ons nog niet kent is dat niet erg! We stellen ons maar al te graag voor. Wij zijn Eethuys. Kort door de bocht zijn we een cafetaria, maar wij bieden meer dan dat. Met een groot afhaalgedeelte, terras (voor +/-70 personen), restaurant (ook +/- 70 personen) en een speelhoek hebben wij onze gasten veel te bieden. En daar mag jij onderdeel van uitmaken!

Wanneer je een beetje tussen de regels door had gelezen, zag je dat je niet alleen gaat werken. Dat doe je samen met een collega. Vroeg in de ochtend starten zodat je rond 12:00 alweer klaar bent. Ideaal! Zo houd je genoeg tijd over om nog iets anders te plannen.

In het kort
  12 tot 15 uur per week
  Maandag, woensdag & vrijdag
  Voor 12:00 weer klaar!
 Ervaring in vergelijkbare functies niet nodig!
 Ramen wassen, keuken poetsen en meubilair laten blinken
  En nog veel meer! Genoeg om je niet te vervelen!

Je werkt niet alleen maar in duo

Vaste uren in de week, die in jouw schema passen

Wij zorgen goed voor je. Lekker eten en gezellige uitjes

Ben je geïnteresseerd? Zo laat je van je horen

Vul het onderstaande contactformulier in. Zo hebben we jouw contactgegevens en zullen we snel contact met je opnemen. Het mooie is, je hebt binnen een minuutje gesolliciteerd en je zit nergens aan vast. Beloofd!

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Stuur een mailtje naar info@eethuysdelind.nl of loop gewoon even binnen op ons bekende adres. De Lind 79 in Oisterwijk.


Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over een functieomschrijving, werktijden of noem maar op… Pleeg gerust een belletje! 

Contactgegevens

013 5284187 (Eethuys de Lind)

06 46613918 (Mark Verwey)

eten oisterwijk