Vacature: Bedieningsmedewerker

Een positie binnen Eethuys met enorme groeikansen! Laten we eerlijk zijn, deze vacature is voor mensen met pit. Hier krijg je de kans om verschillende functies binnen het bedrijf te verkennen en groei je uiteindelijk uit tot de leidinggevende over ons personeel. Het pad dat we samen voor ogen hebben, kent vele bochten en bobbels, maar om je reis overzichtelijk te starten, begint alles bij de rol van bedieningsmedewerker om vervolgens samen te kunnen groeien.

Home 5 Werken bij 5 Bedieningsmedewerker

De vacature

Zoals de titel aangeeft, begint de vacature als bedieningsmedewerker, maar dat is slechts het begin. Bij ons is er geen strikte scheiding tussen bediening, afhaal en keuken. We verwachten van jou dat je de kneepjes van alle facetten kent, zodat je ons meest veelzijdige personeelslid wordt. Dit betekent dat je voornamelijk in de bediening werkt, maar ook regelmatig in de keuken of bij de afhaal te vinden bent.

Maar dat is niet de enige reden. Zodra je al deze kennis onder de knie hebt, geven we je de vrijheid om de leiding te nemen en verantwoordelijkheid te dragen voor ons personeel!

Jouw typische dag

Je rol is behoorlijk veelzijdig en van groot belang! De dag begint met de opening van onze zaak, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan ons piston-koffieapparaat, zodat onze ochtendgasten kunnen genieten van heerlijke koffie. En jij pikt af en toe ook een bakkie mee!

Tijdens de lunchperiode ben je een ware duizendpoot, klaar om onze gasten te bedienen en je collega’s te ondersteunen. Of het nu gaat om gasten die in ons restaurant of op ons terras lunchen, of om de vele broodjes die je bereidt voor bedrijven, jij bent het eerste aanspreekpunt Je bent behoorlijk flexibel en je past je aan afhankelijk van wat op dat moment prioriteit heeft!

Na de piekdrukte neem jij de overgang naar de avondploeg in handen. Dit omvat de bereiding van onze specialiteit: verse friet. Je verzorgt het voorbakken zodat ze ’s avonds snel afgebakken kunnen worden. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat onze zaak er piekfijn bij ligt vult de vitrine weer aan en plaatst bestellingen bij onze leveranciers om ervoor te zorgen dat de voorraad voor de rest van de week voldoende is. Je rol is enorm gevarieerd, en daarom noemen we je een duizendpoot. Altijd klaar om te ondersteunen waar dat nodig is!

Jouw functie

We vragen wat veel, maar dat eisen we zeker niet. Want, wij weten ook wel dat je mogelijk niet alles beheerst. Daarom, voordat je onze ‘duizendpoot’ wordt, beginnen we met de bediening en breiden we je taken langzaam uit, tot je uiteindelijk alles onder de knie hebt, tot andere negenhonderdnegenennegentig taken. Maak je geen zorgen, wat je nog niet weet, leren we je graag. Dat is absoluut geen probleem. Als je deze stappen met succes doorloopt, bieden we je graag de kans om door te groeien naar een leidinggevende positie op de werkvloer.

In het kort
  12 tot 36 uur per week
  Flexibel in te zetten maandag t/m zaterdag
  Nooit laat klaar
 Ervaring in vergelijkbare functies niet nodig!
  Groei tot leidinggevende
  En nog veel meer! Genoeg om je niet te vervelen!

Leuk en gezellig team

Vaste uren in de week, die in jouw schema passen

Wij zorgen goed voor je. Lekker eten en gezellige uitjes

Ben je geïnteresseerd? Zo laat je van je horen

Vul het onderstaande contactformulier in. Zo hebben we jouw contactgegevens en zullen we snel contact met je opnemen. Het mooie is, je hebt binnen een minuutje gesolliciteerd en je zit nergens aan vast. Beloofd!

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Stuur een mailtje naar info@eethuysdelind.nl of loop gewoon even binnen op ons bekende adres. De Lind 79 in Oisterwijk.


Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over een functieomschrijving, werktijden of noem maar op… Pleeg gerust een belletje! 

Contactgegevens

013 5284187 (Eethuys de Lind)

eten oisterwijk