Werken bij Eethuys

Gewoon een ’toffe gast’ of een ‘spontane meid’. Die mensen zoeken we. Talent of passie vinden wij overrated. Kunnen wij op je bouwen? Dan kun jij dat ook op ons! Maar voor nu geen tijd meer te verliezen… Solliciteer snel! We kunnen niet wachten om met je samen te werken!

Home 5 Werken bij

Hard werken, veel plezier voor terug

We schuiven het niet onder stoelen of banken… Werken in de horeca is soms pittig en kan stressvol zijn wanneer het druk is. We zijn soms veeleisend. ‘De beste cafetaria van het jaar’ word je niet zomaar. Maar wanneer je die bestelling ‘genaild’ hebt, geven we je net zo makkelijk een high-five. Dat geeft een kick!

Slotconclusie: Werken bij Eethuys is leuk, leerzaam en je verdient ook nog eens een prima zakcentje. Zelfs zoveel dat je genoeg overhoudt om iets leuks te doen met je vrienden. 

Gezellige collega’s. Het gaan je vrienden worden

Je krijgt vaste dagen in de week

Wij zorgen goed voor je. Lekker eten en gezellige uitjes

Beschikbare vacatures

Medewerker bediening

Hoi aanpakker!

Wij zijn op zoek naar jou! Iemand die graag uren wil maken en flexibel is in zijn/haar planning. Ideaal toch? Of je nu liever een paar uur in de middag werkt of een volledige dag van 10:00 tot 19:00 uur, alles is mogelijk. Jij bepaalt je eigen werktijden!

We zoeken een bedieningsmedewerker die van aanpakken weet en goed met mensen kan omgaan. Iemand die goed luistert en bestellingen kan onthouden, zodat onze gasten tevreden vertrekken. Kortom, het stralende middelpunt van onze organisatie! Ervaring is geen must, maar wel handig!

Ben jij geinteresseerd? Vul snel onderstaand formulier in! Spreken we elkaar snel. 

  Vanaf 16 jaar

  20-28 uur per week

  Flexibele uren in te vullen

  Ervaring is een +

 

Binnen 1 minuut heb jij gesolliciteerd!

Wij zoeken altijd naar talent, zelfs als je ideale functie niet vermeld staat. Stuur gerust een open sollicitatie! Vul snel het formulier in en wie weet sluit jij binnenkort aan bij ons team!


Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over een functieomschrijving, werktijden of noem maar op… Pleeg gerust een belletje! 

Contactgegevens

013 5284187 (Eethuys de Lind)

eten oisterwijk