Verbouwing

Van 24 februari

t/m 30 maart

(misschien ook eerder)

  • Deuren sluiten: 24 februari 2020
  • Deuren openen: 30 maart 2020
  • Vernieuwende huisstijl
  • Dezelfde lekkere gerechten
  • Nog gezelligere sfeer
  • Feestelijke opening met leuke actie
  • Online bestellen & bezorging kan tot en met 21 februari i.v.m. carnaval

Zoals je ziet, gaan we verbouwen. ‘Alweer!?’ horen we jullie (bijna) denken! Deels genoodzaakt vanwege de bouwwerkzaamheden aan onze achterzijde. Dit bracht ons nieuwe mogelijkheden die we niet konden weerstaan. 

De belangrijkste verandering zal plaatsvinden in de keuken en het afhaal. Deze ruimte wordt ingeperkt, hierdoor ontstaat ruimte dat wordt ingeruild voor meer capaciteit in het restaurant. Daarnaast zal het interieur een eigentijds aanzicht krijgen dat de sfeer ten goede komt. Kort gezegd: een plek waar wij jullie nog beter van dienst kunnen zijn.

Meer zullen we op dit moment niet verklappen! De voortgang zal te volgen zijn via onze social media kanalen. Het resultaat zul je zelf moeten aanschouwen. Daarom vragen we jullie om maandag 30 maart (mogelijk eerder) een blik te komen werpen in ons vernieuwde Eethuys!

Veelgestelde vragen

Wat is de datum van de verbouwing?
De verbouwing start maandag 24 februari, op 30 maart zullen we onze deuren weer openen! Kom gerust een kijkje nemen en profiteer van onze openingsactie
De sluiting is 24 februari (tijdens carnaval), klopt dit?
Ja dat klopt. Daarom zal er zondag een 23 februari op = op actie zijn. We verkopen heel onze vitrine leeg!
Komt er weer een speelhoek?
Ja die komt er zeker! Echter nog niet bij de opening op 30 maart. Aan de achterzijde van ons pand komt een extra ruimte. Deze ruimte zal pas beschikbaar zijn rond juni/juli. Even geduld nog…
Tot wanneer kan ik online bestellen?
In verband met carnaval kun je tot en met 21 februari online bestellen & gebruik maken van bezorging. Tijdens carnaval kun je slechts bestellen in het afhaal.
Gaan jullie het assortiment veranderen?
Nee, we behouden dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent. 
Inperken van de keuken, waarom?
De keuken dateert uit medio 2000. Tijd om deze eens goed onder de loep te nemen! Deze zullen we vernieuwen zodat deze logistiek beter in elkaar steekt maar ook zal er nieuwe apparatuur komen dat duurzamer is.
Is 30 maart de exacte deadline?
Nee, om niet voor verrassingen te komen te staan hebben we onze planning ruim opgezet en alles tot in de puntjes te verzorgen. Mocht de verbouwing spoedig verlopen, zullen we eerder open gaan. Bij tegenslag zou het mogelijk slechter uit kunnen pakken.
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze social media kanalen in de gaten!

Vragen?

Heb je nog vragen of extra aanvullingen op de veelgestelde vragen?

Neem contact op via Facebook, Instagram of info@eethuysdelind.nl