Eten bestellen in Oisterwijk

Zit jij samen met de familie te genieten op een Oisterwijks vakantiepark? Dat is genieten zeg! Bestel jouw eten online en wij komen het bij jouw tent, caravan of chalet afleveren.

Online of telefonisch te bestellen    Afhalen wanneer jij wilt    Al mogelijk binnen 15 minuten    Je spaart voor korting 

Online of telefonisch te bestellen   

Afhalen wanneer jij wilt   

Al mogelijk binnen 15 minuten   

Je spaart voor korting 

Bestel online en laat de kinderen nog even buitenspelen

Op vakantie willen kinderen niets liever! Laat ze! Want jij hoeft het park niet af. Wanneer jij online bestelt en kiest voor bezorgen komen wij de bestelling bij je afleveren. Zo kun jij ze met een gerust hart nog een oogje in het zeil houden.

Échte verse friet en ambachtelijk gebakken

Beste cafetaria van Nederland

Jaarlijks meer dan 20.000 afhaal-bestellingen

Onze gerechten zijn een feest voor het hele gezin

Van verse friet met een beetje mayonaise tot aan smaakvolle salades en alles daar tussenin. Smaakvol eten voor het hele gezin. 

Onze gerechten zijn een feest voor het hele gezin

Van verse friet met een beetje mayonaise tot aan smaakvolle salades en alles daar tussenin. Smaakvol eten voor het hele gezin. 

Online bestellen, een fluitje van een cent

Je bent enkele (duim)klikken verwijdert van onze heerlijke gerechten. Ga naar onze eigen bestelsite en kies waar jij zin in hebt. Je bestelling komt meteen bij ons binnen. Zo kunnen we direct voor je aan de gang!

Afhalen is uiteraard ook mogelijk 

Kom je liever je bestelling afhalen? Dat kan natuurlijk ook. Een extra voordeel is dat je jouw bestelling ook telefonisch kunt plaatsen wanneer je hem komt afhalen. Zien we je zometeen?

Onze openingstijden
We zijn 7 dagen per week geopend tussen 10:00 – 21:00
Bediening-Eethuys-de-lind

Of toch uit eten met de familie

Plof neer op ons terras en laat je door ons in de watten leggen. Je verwacht het misschien niet van een cafetaria, maar bij ons krijg je gewoon service aan tafel. Onze goed gevulde borden en ijskoude drankjes brengen we met liefde naar je toe.

Het enige dat jij niet moet vergeten is te hydrateren door af en toe dat glas naar je mond brengen. Bourgondisch genieten, zo noemen we dat bij ons in Brabant.

Afhalen vs Bezorgen

Het verschil

Kom je in actie of blijf je lekker zitten waar je zit. Dat is het grootste verschil tussen afhalen en bezorgen. Maar natuurlijk zijn er nog meer verschillen. We zetten ze overzichtelijk op een rijtje.

Afhalen

 Vaak binnen 15 minuten

 Je komt het afhalen

 Op jouw tijdstip staat het klaar

 Bestel online of via telefoon

 Je spaart voor korting

Bezorgen

 Vaak binnen 30-45 minuten  

 Wij komen het bij je brengen

  Jouw ideale tijd bellen we aan

 Bestellen doe je online

Klaar om te bestellen?

We hebben er zin in!