Uit eten Oisterwijk

Uit eten in het centrum van Oisterwijk 

Voor een uitgebreid etentje maar ook voor een snelle hap bezoek je Eethuys de Lind. Gelegen in het centrum (aan de kop van de Lind), te herkennen aan het karakteristieke pand. Makkelijk te vinden dus!

We doen ons uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken. We zijn meer dan een cafetaria. In 2016 zelfs benoemd tot beste cafetaria van Nederland! 

Onze (beroemde) verse friet serveren we aan tafel. Maar ook heerlijke salades, flinke hoofdgerechten en gegrilde burgers worden je voorgeschoteld!  Je krijgt bij ons flinke porties voor een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar onze gerechten? Bekijk ons menu hieronder. 

Uit eten in Oisterwijk?

En benieuwd naar onze menukaart? Bekijk hem hier 

Uniek in het centrum van Oisterwijk 

Eethuys de Lind is het ideale restaurant voor het jonge gezin. Want, terwijl jullie gezellig uit eten, spelen de kinderen in de ‘speelhoek’.  

In tegenstelling tot andere cafetaria’s bedienen we aan tafel. Met ruim 60 zitplaatsen binnen en 80 op het terras zorgen we er voor dat je tijdens het uit eten niets te kort komt. We hebben een schitterend uitzicht op de Johannes Kerk en de kiosk. 

Uit eten in Oisterwijk doe je bij Eethuys de Lind want, een hapje eten bij Eethuys de Lind is het uit eten gevoel voor een cafetaria prijs!

 

Onze gerechten

In Oisterwijk staan we bekend om onze verse friet, je weet wel van die dikke. Dagelijks worden deze gepit, geschild, gesneden, voorgebakken en tenslotte heerlijk goud-geel afgebakken. Klinkt goed toch?! Maar er is nog meer.

We zullen het niet ontkennen de passie begon natuurlijk bij de pieper maar inmiddels is dat niet genoeg. Daarom bereiden we steeds meer producten uit eigen keuken. Van onze stoofvlees tot aan de spareribs en nog veel meer! Ben je benieuwd of wij jou ook kunnen verrassen? We zien je graag verschijnen!

N

De beste cafetaria van Nederland

N

In het centrum van Oisterwijk

N

Reserveren is niet nodig

N

Speelhoek voor de kinderen

De Beste Cafetaria van Nederland

In 2016 behaalden Cindy, Mark en hun team de eerste plaats in de Beste Cafetaria-verkiezing van vakblad Snackkoerier. Daarvoor was het Eethuys al de beste cafetaria van Noord-Brabant. Nu mogen Mark en Cindy een aantal jaar niet deelnemen aan deze verkiezing, maar het hoge niveau behouden ze natuurlijk wel. Tijdens deze verkiezing wordt elk detail onder een vergrootglas gelegd; de kwaliteit van het eten, de bediening, de inrichting tot en met de toiletten aan toe.

Het juryrapport:
” Als je Oisterwijk binnenrijdt, zie je het bedrijf meteen. Gelegen aan een park met bomen, op het kruispunt van alle toegangswegen en met een uitnodigend terras heeft het bedrijf een enorme aantrekkingskracht. Aan alles kun je zien dat er veel aandacht besteed is aan details: sfeervolle tafelaankleding, een mooi terras en een bourgondische menukaart. Het totaalplaatje is top. De jonge ondernemers Mark en Cindy Verwey begrijpen hoe de cafetaria van de toekomst eruit moet zien.”

Aldus een jurylid van de Cafetaria Top 100 waar wij op nummer 1 zijn geëindigd in 2016!

Of toch liever thuisbezorgd?

Blijf zitten waar je zit en profiteer van GRATIS bezorging door heel Oisterwijk. Bestel je voor 15 euro of meer dan betaal je geen bezorgkosten. 

Scroll eenvoudig door ons assortiment. Weet je even niet waar je zin in hebt? Geen probleem, bij ieder gerecht staat een productfoto zodat jij ziet wat je bestelt!

Bestel snel online!

Openingstijden

Maandag: 10:00u – 21:00u

Dinsdag: 10:00u – 21:00u

Woensdag: 10:00u – 21:00u

Donderdag: 10:00u – 21:00u

Vrijdag: 10:00u – 21:00u

Zaterdag: 10:00u – 21:00u

Zondag: 10:00u – 21:00u