Sparen voor gratis bestellingen is een eitje!

 

Ontdek de voordelen van bestellen op factuur voor bedrijven bij ons! Niet alleen profiteer je van gemak en flexibiliteit, maar je doet ook automatisch mee aan ons exclusieve spaarprogramma dat al snel kan oplopen tot gratis bestellingen!

Home 5 Spaarprogramma voor bedrijven

Zo werkt het

Speciaal voor jou als gewaardeerde klant van onze gerechten, hebben we een spaarprogramma opgezet. We weten dat het leuk is om iets extra’s te ontvangen, en daarom belonen we graag onze trouwe afnemers!

Ons spaarprogramma is eenvoudig en werkt als volgt: Bedrijven die wekelijks bestellen (zowel afhalen als bezorgen) worden automatisch opgenomen in ons spaarprogramma zodra de bestelling op factuur wordt gezet. Op die manier kunnen we een transparante administratie bijhouden.

Jouw bestelde gerechten worden geregistreerd en het totale bestede bedrag aan het einde van het jaar wordt meegedeeld en verrekend met de bestelling(en) in het nieuwe jaar. 

Wil je er zeker van zijn dat je deelneemt aan dit spaarprogramma? Vul dan onderstaande gegevens in, dan zorgen wij voor de juiste registratie!

  Jouw opgebouwde tegoed

  Hoeveel tegoed dit oplevert, hangt af van jouw bestedingen. Dit kan oplopen tot gratis bezorging voor een heel jaar of zelfs gratis bestellingen!

   

  Besteding per jaarTegoed in %
  € 1.500,-4%
  € 2.500,-5%
  € 5.000,-6%

   

  Lunch voor bedrijven

  Van belegde broodjes tot een uitgebreid lunchbuffet en alles daar tussenin. Wij hebben alles voor jouw ideale bedrijfslunch!

  Meld je aan voor het spaarprogramma!

  Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


  Je bent helemaal klaar om te bestellen!

  Laat weten wat je wilt eten. Regelen wij de rest.