‘Eethuys Jungle’ onze speelruimte 

Uniek in het centrum van Oisterwijk. Nergens anders op de Lind vind je zo’n grote speelruimte. In onze Jungle gethematiseerde speelruimte kunnen de kinderen klimmen, klauteren en nog veel meer. Ook leuk om je kinderfeestje te vieren! 

Home 5 Het restaurant 5 Speelruimte

Onze speelhoek is er ook voor de ouders

Nee, je hoeft niet te gaan spelen. Wat we bedoelen is dat je bij ons even tot rust kunt komen. Jouw leven staat altijd in het teken van je kinderen. Je krijgt dus ook even tijd voor jezelf. Want, niet alleen heb je bij ons even tijd voor jezelf maar zijn ze thuis ook extra rustig omdat ze zijn uitgeteld. Dubbele winst!

16m² speelruimte achterin ons restaurant

Lekker warm en veilig binnen dus. In onze speelhoek die helemaal in jungle thema is kunnen kinderen klimmen en klauteren in het speelrek, glijden van de glijbaan, spelen in de ballenbak en nog veel meer! Kom je snel een keertje spelen?

Wat valt er te doen?
Klimrek met glijbaan
Ballenbak 
Bouwen met grote duplo stenen 
Kinderseries op TV
Verschillende wandtoestellen 

Kinderfeestje vieren? Word koning van onze jungle!

Wat is er nou leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag in onze jungle vieren? Als jarige job mag je voor even de koning of koningin van onze jungle zijn! Je mag zitten op de troon en met z’n allen genieten van een tafel vol met friet! Hoe leuk is dat? En of het allemaal nog niet genoeg is gaan jullie allemaal met een cadeautje naar huis! Leuker kan bijna niet!

Speciale wensen?
Natuurlijk zijn jouw eigen wensen ook meer dan welkom! Laat het ons weten in het contactformulier hieronder of bel rechtstreeks. Dan spreken we het graag met je door.

Verjaardagfeestje
Troon voor de jarige job
Spelen in de Eethuys Jungle 
Tafelfriet 
Allemaal een cadeau mee naar huis 
Schminken (optioneel)

Contactgegevens

013 5284187 (Eethuys de Lind)

06 46613918 (Mark Verwey)

Vraag meer informatie aan ?