Wij zijn Eethuys de Lind

Makers van verse friet. Bijzonder is dat niet, maar wij doen het wel bijzonder goed. Want, naast dat onze friet vers is, zijn we in 2016 verkozen tot beste cafetaria van Nederland. Daar zijn we natuurlijk super trots op! 

Sinds 2007  Beste cafetaria van het jaar  100% verse friet    Centrum van Oisterwijk 

  Sinds 2007 

  Beste cafetaria van het jaar

  100% verse friet

  Centrum van Oisterwijk 

Home 5 Over ons

Wij zijn helemaal gek van verse friet

Sinds onze start in 2007 is er veel gebeurd maar één ding is hetzelfde gebleven. Onze liefde voor verse friet. We hopen daar zo veel mogelijk mensen mee blij te maken. Want, zeg nou zelf. Van die dikke friet, heerlijk goud-geel krokant afgebakken met smeuige binnenkant, dat is toch verreweg het lekkerst!

“Wij zijn er voor de jonge gezinnen en voor de mensen met een minder dikke portemonnee.”

Restaurant, afhalen en bezorgen

Meer dan 140 zitplaatsen in het restaurant & terras

Jaarlijks meer dan 60.000 bestellingen

Waarom je eens langs moet komen

De ‘Dikke van Dale’ omschrijft een eethuis als een klein eenvoudig restaurant. Treffender kan bijna niet! Bij ons geen poeha of culinaire hoogstandjes. Nee, gewoon goede gerechten, flinke porties en een meer dan eerlijke prijs. Onze Brabantse gezelligheid krijg je er gratis van ons bij!

Het restaurant

Het klinkt misschien cliché, maar het is echt zo. We zijn er voor het hele gezin. Van jong tot oud en van gezond tot vette hap. Onze menukaart staat vol met lekkere salades, vlees- en visgerechten veelal bereid met streekproducten. Maar wanneer je ons voor advies vraagt, gaat er niet boven onze verse friet! Heerlijk met een beetje zout en en goede ‘klodder’ mayonaise. Dat krijg je niet in een bakje. Nee, bij ons krijg je gewoon bediening aan tafel en serveren we het gewoon op borden, alsof je echt uit eten bent!  

In 2020 zijn we nog één keer goed aan het verbouwen geslagen. De zaak is van voor tot achter leeggehaald en heeft een heel nieuw uiterlijk gekregen. Onze werkwijze is hierdoor vele malen efficiënter en is daardoor, net als onze friteuse, een geoliede machine. Dit komt de snelheid en kwaliteit van jouw bestelling ten goede. 

Aan ons gebouw hebben we ook nog eens 35 toe kunnen voegen. Het resultaat; een nog groter restaurant met een speelhoek (ideaal om te spelen of een leuk adres voor je kinderfeestje). Zo kun jij helemaal tot rust komen en kunnen de kinderen ondertussen klimmen en klauteren. Hoe fijn is dat?!

Afhalen en thuisbezorgen

Zoals het hoort bij een cafetaria, haal je onze gerechten net zo makkelijk af. Dus, heb je even geen zin om te koken, of zit uit eten er even niet in? Dan kom je onze heerlijke gerechten toch gewoon afhalen! Of beter nog, laat het door onze medewerkers bij je thuisbezorgen. Dat is helemaal een luxe!

eten oisterwijk

Dit zijn wij, aangenaam!

Cindy (Links) en Mark (rechts) Verwey. Trotse eigenaren van Eethuys de Lind maar nog trotsere ouders van 3 kleine kinderen.

Dit drukke leven is misschien wel de rede dat we ons goed kunnen verplaatsen in onze gasten. Als ouders van een jong gezin breng je veel tijd door met je kinderen. Gezellig samen uiteten zit er vaak niet in. En wanneer je met de hele familie wilt uit eten is het vinden van een geschikt restaurant vinden is vaak al een hele onderneming, laat staan in het centrum! Dat moest anders, vonden wij! Vandaar dat we Eethuys zijn gestart. Zo kun je als gezin lekker uit eten, zonder dat het een hap uit je portemonnee kost!

Ons team is een geoliede machine

Ons team is iets speciaals. Ze werken kei-hard en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Aan onze ‘bakwand’ draaien ze er op een weekend-dag makkelijk honderden bestellingen doorheen. 

Ons team is jong, gemiddeld tussen de 16 & 20 jaar. Maar ondanks de jonge leeftijd al jaren vertrouwen op een zeer betrouwbaar groepje. En daar zijn we heel zuinig op! Zo belonen we ze ieder half jaar op een leuk team-uitje! Dus sorry als we nét die dag gesloten zijn. Maar we moeten minimaal 2x per jaar iets samen doen voor het groepsgevoel.

Meer dan zomaar een (bij)baantje

Werken bij Eethuys levert je echt iets op. Buiten een aardig zakcentje maak je ook een ontwikkeling door. Dat doe je bij ons op de werkvloer maar ook dagelijks op school. Misschien kun je de ontwikkeling die je op school doormaakt toepassen bij ons in het bedrijf! Dat betekent meer uren, meer geld, een leuk gevulde portfolio en bovendien een functie die je leuk vindt! 

Het komt dus regelmatig voor dat onze personeelsleden dubbele functies binnen ons bedrijf. Zo hebben we een student die multimedia design studeert, die onze social media pagina’s beheert. En hebben we een student economische wetenschappen die samen met ons de boekhouding bijhoudt.  Zo kunnen we wel even door blijven gaan. Is dit ook wat voor jou? Onze deur staat open voor enthousiastelingen, we zien je graag verschijnen!

In 2016 de beste cafetaria van Nederland

In 2016 zijn we verkozen tot beste cafetaria van Nederland. Tot op de dag van vandaag zijn we daar trots op! Dat zeggen we niet om ons op de borst te kloppen maar om te laten zien dat we ons werk serieus nemen. Ook voor een “cafetaria”. 

Ben je benieuwd naar ons verhaal richting de top van de cafetaria wereld? Lees dan snel verder.

eten oisterwijk

Vruuger…

Op ‘de Lind 79’ in het bruisende Oisterwijk heeft altijd een onderneming gezeten. Wij hebben het stokje in 2007 overgenomen van ‘Cafetaria Junction’. Kortstondig hebben we het Eetplezier genoemd maar daarna definitief omgedoopt tot Eethuys de Lind, zoals we dat nu kennen!

In het zwart-wit tijdperk was het pand geen cafetaria maar was het een fietsen-winkel en werd het beheerd door familie van Amelsvoort. Door de jaren niks veranderd, toch? 

Weet meer over de historie van ‘de Lind 79’? We vullen het graag aan! Neem dan contact met ons op!

 

Heb jij zometeen een ‘vette’ baan?

We zien je graag verschijnen. Solliciteren is zo gepiept!