Over Eethuys de Lind

Eethuys De Lind is een eethuis met een dorps karakter. De een komt hier voor een snel frietje, de ander voor een lunch of plate service in de avond. De menukaart bevat naast verse friet en een groot aantal snacks ook salades, vlees- en visgerechten veelal bereid met streekproducten.

De zaak heeft een afhaal- en een zitgedeelte waar je aan tafel bediend wordt. Binnenkort start het ondernemende stel met een uitbreiding van de speelhoek.

Cindy en Mark vertellen: ‘We hebben een topteam van enthousiaste medewerkers. Omdat we zo blij met hen zijn belonen we hen ieder kwartaal met een leuk teamuitje! En dat merken onze gasten aan de voorkant.’

Ben je opzoek naar een (bij)baan?

Solliciteer, het kost slechts één minuutje van je tijd!

Mark Verwey

Mark Verwey startte in 2007 als bedrijfsleider van Eetplezier in Oisterwijk. Deze cafetaria was gevestigd in het huidige pand van Eethuys De Lind, aan de driewegkruising in hartje Oisterwijk.

Het concept van Eetplezier bleek niet te passen in Oisterwijk dus nam Mark de zaak met een partner over en maakte een doorstart met een andere invulling. De kersverse ondernemer stopte al zijn passie en energie in dit nieuwe concept en werd in 2011 volledig eigenaar van het bedrijf. In 2009 doopte hij de horecazaak om in Eethuys De Lind.

Cindy Verwey

Sinds 2011 is ook Cindy eigenaar van Eethuys De Lind. Zij was toen al vier jaar een vast gezicht in de zaak. Mark runt de boel achter de schermen, zij doet dat ervoor.

Samen bouwden ze hun bedrijf verder uit. Ze voerden front cooking in, breidden de afhaaltak verder uit en begonnen met de verkoop van ambachtelijk bereid ijs.

Ook privé zijn ze een stel en trotse ouders van twee kinderen.

Niet voor niets nummer 1

In 2016 behaalden Cindy, Mark en hun team de eerste plaats in de Beste Cafetaria-verkiezing van vakblad Snackkoerier. Daarvoor was het Eethuys al de beste cafetaria van Noord-Brabant. Nu mogen Mark en Cindy een aantal jaar niet deelnemen aan deze verkiezing, maar het hoge niveau behouden ze natuurlijk wel. Tijdens deze verkiezing wordt elk detail onder een vergrootglas gelegd; de kwaliteit van het eten, de bediening, de inrichting tot en met de toiletten aan toe.

Het juryrapport:

” Als je Oisterwijk binnenrijdt, zie je het bedrijf meteen. Gelegen aan een park met bomen, op het kruispunt van alle toegangswegen en met een uitnodigend terras heeft het bedrijf een enorme aantrekkingskracht. Aan alles kun je zien dat er veel aandacht besteed is aan details: sfeervolle tafelaankleding, een mooi terras en een bourgondische menukaart. Het totaalplaatje is top. De jonge ondernemers Mark en Cindy Verwey begrijpen hoe de cafetaria van de toekomst eruit moet zien.”

Aldus een jurylid van de Cafetaria Top 100 waar wij op nummer 1 zijn geëindigd in 2016!

5 bezorg-voertuigen

30 man in dienst

60 plaatsen binnen

80 plaatsen buiten