Online bestellen

Bestellen is super eenvoudig

Zo bestel je thuisbezorgd bij Eethuys de Lind:

Klik op ‘bestel online’ en selecteer je gerecht(en).

Bevestig je gegevens

 

Betaal eenvoudig met Ideal

 

Kies afhalen of laten bezorgen!

Eten thuisbezorgd Oisterwijk

Afhalen of toch thuisbezorgd?

Kom je voorlopig niet van die bank af of wil je er juist even op uit? Kortom: wil je eten thuisbezorgd of kom je het afhalen? Wat je ook kiest, onze werknemers staan te springen om een tasje vol geluk aan je te overhandigen. 

Wij weten namelijk, ongeacht wat er in zit, dat we je er blij mee gaan maken. Of het nou gaat om belegde broodjes, flinke salades, krokante snacks of toch die verse frietjes. 

Uw eten thuisbezorgd in Oisterwijk? Bestellen doe je via onze App of onze bestel site. Kies of je je gerechten wil afhalen of laten bezorgen. Die keuze laten we helemaal over aan jou!  

 

Waarom afhalen? 

Natuurlijk is thuisbezorgd makkelijk! Een heerlijke luie zondag bankhangen. Bijvoorbeeld een potje voetbal kijken of een avond bingewatchen. Maar misschien wil je wel van die bank af komen. Dit kan zijn omdat je nog niet aan je 10.000 stappen bent gekomen (volgens je stappenteller). Het kan je financieel ook nog een extraatje opleveren.

Alleen bij het afhalen kun je profiteren van onze kortingen en spaar je met onze ‘Huyspas’ bij iedere euro een punt! Dit kan al snel oplopen. 

Meer weten of de Huyspas aanvragen?

Klik dan hier.

Gemakkelijk besteld

Snel thuis bezorgd

Bezorgd met E-Bike

Niet onnodig wachten

Of toch uit eten in het centrum?

Voor een uitgebreid etentje maar ook voor een snelle hap bezoek je Eethuys de Lind. Gelegen in het centrum (aan de kop van de Lind), te herkennen aan het karakteristieke pand. Makkelijk te vinden dus!

We doen ons uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken. We zijn meer dan een cafetaria. In 2016 zelfs benoemd tot beste cafetaria van Nederland! 

Onze (beroemde) verse friet serveren we aan tafel. Maar ook heerlijke salades, flinke hoofdgerechten en gegrilde burgers worden je voorgeschoteld!  Je krijgt bij ons flinke porties voor een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar onze gerechten? Bekijk ons menu hieronder.