Dit kan beter

Allereerst onze excuses! Dat je op deze pagina beland bent is dat niet fijn! Maar geen zorgen, we gaan het voor je oplossen! Hoe? Dat is afhankelijk van jouw situatie. Je leest het hieronder.

Bel ons meteen wanneer…

Jouw situatie spoedeisend is en dus meteen moet worden opgelost. We geven je hieronder enkele voorbeelden.

  • We iets zijn vergeten dat wel op het bonnetje staat
  • Een verkeerde bestelling hebt gekregen 
  • Rauwe producten hebt ontvangen
  • Je tasje lijkt op een friet oorlog. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.
  • Bel ons niet om te vragen waar je bestelling blijft. Dit lees je in de veelgestelde vragen
  • Bel ons in de spits alleen voor deze spoedgevallen. Zo houden we meer tijd over om iedereen te kunnen helpen. Dank voor je begrip! 

Wel feedback, geen noodgeval

Fijn dat je ons van feedback wilt voorzien! Feedback geef je wanneer jouw situatie geen noodgeval is maar je wilt je mening toch even delen. Zo zijn wij hiervan op de hoogte en ben jij jouw frustratie kwijt. Feedback onderwerpen zijn bijvoorbeeld, wanneer:

  • Je een verkeerde snack ontvangen, maar je vindt deze stiekem ook wel lekker
  • Je een ervaring kwijt wilt over een van onze Eethuys collega’s
  • Je tips hebt over onze leverwijze of verpakkingen

Zo zijn er nog talloze ander voorbeelden. Wij waarderen feedback enorm! Zowel positief als negatief. Dat doe je door ons een mailtje te sturen of onderstaand contactformulier in te vullen.

Feedbackformulier

Laat je feedback hieronder achter. Of stuur ons een mailtje als je dat makkelijker vindt. Dat doe je via info@eethuysdelind.nl


Tevreden? Beoordeel ons!

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent! Daar zijn we blij mee. Wanneer je ons beoordeelt op Google, maak je ook nog eens kans op je aankoop bedrag terug te winnen! 

Veelgestelde vragen

Hiernaast vind je onze meest gestelde vragen. Leest deze aandachtig door. In alle gevallen vragen we om je begrip voordat je contact met ons opneemt. Dan weten wij een ding zeker en dat is dat we er beiden blijer van worden! 

Ik wil mijn complimenten overbrengen, hoe doe ik dat?

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten. Je kunt je complimenten op 2 manieren aan ons overbrengen. Dat kan door een review te schrijven, klik hier. Of door ons contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar info@eethuysdelind.nl. Bedankt voor je feedback!

Er ontbreken een of meerdere items op mijn bestelling, wat moet ik doen?

Check voor de zekerheid eerst je bon. Staat het item wel op je bonnetje? Zo ja, bel ons direct op 013 52 841 87. Dan zorgen we ervoor dat het direct wordt opgelost. 

Ik heb een verkeerd item ontvangen

Heb je een verkeerd item ontvangen? Dat is vervelend! De keuze is aan jou hoe je het opgelost wilt hebben. Deze twee scenario’s vind je hieronder.

Check voor de zekerheid je bonnetje!

Scenario 1: 

Stel, je hebt een goulashkroket onvangen in plaats van een bourgondische kroket. Super vervelend, want je had net zin in die bourgondische kroket! Je strijkt voor deze ene keer over je hart en geniet van de goulashkroket. Laat je dit ons nog wel even weten door ons een mailtje te sturen naar info@eethuysdelind.nl.

Scenario 2:

Je verkeerde item valt niet in de smaak. Bijvoorbeeld wanneer je de snack niet lust, of wanneer je een vleesproduct ontvangen hebt terwijl je vegetarisch bent. Dan gaan we het direct voor je oplossen. Dat doen we wanneer jij een belletje pleegt naar 013 52 841 87. Sorry voor het ongemak!

Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van mijn bestelling

Dat vinden we jammer om te horen! We doen dag in dag uit ons best om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Neem direct contact met ons op via: 013 50 841 87. Dan vinden we, samen met jou, een passende oplossing. We hopen op je begrip!

Mijn bezorgbestelling is er nog (steeds) niet

Jouw geselecteerde tijdsblok is altijd indicatief! Dit hangt af van verschillende factoren. We nemen het stap voor stap met je door.

Check voor de zekerheid je mail. Heb je een mail van Eethuys of van thuisbezorgd? Geen mail ontvangen? Bel dan met 013 52 841 87, dan checken we samen of je bestelling goed is binnengekomen. Heb je wel een mail ontvangen, lees dan verder.

Besteld in de spits (tussen 17:00 & 19:30 in het weekend)

Dit zijn onze ‘spitsuren’, er zijn meerdere mensen met jou die rond dit tijdstip bestellen en kiezen voor bezorging. Grote kans dat het druk is, dan werken we de bestellingen chronologisch af. We vragen om je begrip. We werken kei- en keihard om je bestelling op tijd bij je af te leveren. Wanneer je wel contact opneemt is: afgegeven tijdsblok + 30 minuten. Dus stel: jouw bestelling zou komen tussen 17:30 – 17:50 en het is nu 18:20. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 52 841 87. Dan vinden we een passende oplossing.

Omvang van je bestelling

De omvang van je bestelling kan invloed hebben op de levertijd. Door de verschillende bereidingstijden van maaltijden kan het soms langer duren voordat een bestelling wordt bezorgd. Bijvoorbeeld een friet & snack zijn gemakkelijker in bereiding dan een maaltijdsalade. We vragen om je begrip.

Zijn deze situaties niet van toepassing?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 52 841 87. Dan vinden we een passende oplossing

Wat zijn jullie spitsuren?

Onze spitsuren (drukke tijden) zijn: ieder weekend tussen 17:00 & 19:30. Of deze zelfde tijden tijdens feestdagen. 

Heb je besteld tussen deze tijden? Dan kan het voorkomen dat de bestelling langer duurt dan je van ons gewend bent. We werken kei- en keihard om je bestelling op tijd bij je af te leveren! We waarderen het als je hiervoor begrip hebt!

Bij ons werken mensen, geen robots

Dat er iets mis is gegaan bij je bestelling vinden wij op z’n minst net zo vervelend als jij! Dat komt omdat er bij ons (gelukkig) mensen werken en geen robots. Voornamelijk enthousiaste tieners die kei- en keihard werken. Helaas gaat er wel eens iets mis. Niet de bedoeling (natuurlijk) maar wel realiteit. We hopen ook op jouw begrip! Dan vinden we samen vast een oplossing!